четверг, 30 января 2014 г.

Як використовувати каву для підтримки краси


Кава - не тільки запашний напій, який бадьорить та підіймає настрій, а й чудовий засіб для підтримки і збереження жіночої краси. Тож декілька корисних порад з цього приводу :-)




1.Освіжаючий лосьйон. Дуже простий рецепт: міцно заварену каву розлийте по формочках для льоду. Шматочками кавового льоду протирайте шкіру вранці і увечері - це хороший тонізуючий і освіжаючий засіб. Деякий час ви будете відчувати стійкий кавовий аромат, радіючи цій милій дрібниці.

2.Тонізуючий лосьйон. Щодня замість умивання водою протирайте шкіру обличчя і шиї ватним диском, змоченим в міцній свеіжезваренній каві. Цей лосьйон чудово тонізує.  До речі, таким способом можна надати шкірі смаглявий відтінок.




3 . Антицелюлітні обгортання. Візьміть злегка підігріту кавову гущу,  долонею або мочалкою з люфи втирайте кавову гущу в ділянки шкіри, уражені целюлітом. Потім обгорніть ділянки шкіри з кавовою гущею плівкою і залиште на кілька хвилин. Для більшого ефекту використовуйте в кінці процедури масажер. Через 15-20 хвилин зніміть плівку і прийміть душ. Щоб досягти позитивних результатів, цей скраб потрібно використовувати два рази на тиждень.

4.Скраби і пілінг. Замість скрабу з тюбика побалуйте шкіру маскою - скрабом власного приготування. Вона не тільки полегшить відлущування відмерлих частинок шкіри, але і пом'якшить оновлену пілінгом шкіру. Для сухої і чутливої ​​шкіри візьміть 2 ст. ложки сметани і додайте 1 ст. ложку меленої кави - ​​маска-скраб готова. Після такого очищення шкіра стає матовою і гладенькою.

5.Освіжаємо волосся. Повернути втрачений блиск темниму волоссю дуже просто. Збийте два яєчних жовтки зі столовою ложкою рому і двома ложками теплої води. До суміші додайте по кавовій ложечці меленої кави і рослинної олії. Пасмо за пасмом намажте волосся цим складом, потримаєте 5 хвилин і змийте.

1 комментарий:

  1. Прекрасные рецепты! А кофейный скраб - это нечто восхитительное!!!! Проверено!

    ОтветитьУдалить